Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Κ .Κόλλιας: Προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων στον «εξωδικαστικό μηχανισμό» και τα αποτελέσματα φαίνονταιΑνάρτηση σχετική με τον «εξωδικαστικό μηχανισμό» έκανε ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. Κωνσταντίνος Κόλλιας στο facebook:

"Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεχείς επαφές το προηγούμενο διάστημα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, τόνισε την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των απαιτούμενων δικαιολογητικών, να ενταχθούν και οι οφειλές του 2017, καθώς και τα χρέη των ελευθέρων επαγγελματιών προς τράπεζες και τρίτους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, υπάρχει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο για μείωση των δικαιολογητικών, ένταξη των χρεών του 2017 και των χρεών των εταίρων προς το δημόσιο και αιτιολόγηση της απόρριψης από την τράπεζα. Με προτάσεις και δομημένο λόγο προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων και τα αποτελέσματα φαίνονται."
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο