Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα αναβάθμιση του οδηγού «Δηλώσεις 2018»Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι πραγματοποιήθηκε μια ακόμη αναβάθμιση του οδηγού  «Δηλώσεις 2018» με νέες οδηγίες, καθώς και προσθήκες νέων πληροφοριακών κειμένων σε πλήθος κωδικών της εφαρμογής.

Μεταξύ άλλων προστέθηκαν και οδηγίες για το εισόδημα από την αλλοδαπή, όπως επίσης και πληροφορίες για τον κωδικό 401 (έξοδα για την παροχή υπηρεσιών) του εντύπου Ε3.

Στον οδηγό προστέθηκε και πλήρως λειτουργικό το νέο έντυπο Ε3 έτσι ώστε να μπορείτε να το συμπληρώνετε και να κάνετε τις δικές σας δοκιμές σε όλους τους κωδικούς.   
Τονίζουμε ότι η εφαρμογή εμπλουτίζεται με νέο υλικό συνεχώς.


Πως θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2018»

Μπορείτε να αποκτήσετε  πρόσβαση στον πλήρως ανανεωμένο οδηγό «Δηλώσεις 2018» μόνο με 8,00 ευρώ + Φ.Π.Α. για πάντα. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας (μέσα από τον ίδιο τον οδηγό), με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal. Συμπληρώνετε το e-mail σας κι έναν κωδικό πρόσβασης, προχωράτε στην πληρωμή και μετά από την επιτυχή πληρωμή αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό, χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες.


Ο οδηγός «Δηλώσεις 2018» θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό και οι χρήστες δεν θα έχουν καμία επιπλέον χρέωση γι΄ αυτό.


Δείτε και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό «Δηλώσεις 2018» πατώντας εδώ.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο