Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Νέο ΔΣ στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπ. Οικονομικών

 

Aθήνα, 9 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ


Μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης και 28ης Απριλίου 2018 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίασή του της 8ης Μαΐου 2018. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος επανεξελέγησαν οι κκ. Χρήστος Νούνης και Ιωάννης Σακελλαρίου αντίστοιχα, ενώ Γραμματέας του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Αθανάσιος Βέργαδος και Διαχειριστής ο κ. Νικόλαος Γιακουμέλος.

Σημειώνεται ότι το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ αποτελεί το πρώτο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης που συστάθηκε και χορήγησε παροχές στα μέλη του κατ’ εφαρμογή του Ν.3029/2002 με τον οποίο θεσμοθετήθηκε η επαγγελματική ασφάλιση (2ος πυλώνας) στη χώρα μας.

Βασικός σκοπός του Ταμείου είναι η παροχή συμπληρωματικής προς τον Κύριο Φορέα Ασφάλισης, ολοκληρωμένης δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης στα ασφαλισμένα μέλη του με άκρως προνομιακή τιμολόγηση, πολύ χαμηλότερη από το μέσο όρο ασφαλίστρου της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και παροχές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο