Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκκαθάριση ΕΦΚΑ - Aναρτήθηκαν οι εισφορές Μαρτίου 2018, καθώς και η εκκαθάριση εισφορών 2017

10 Μάιου 2018 Σχόλια
Εκκαθάριση ΕΦΚΑ - Aναρτήθηκαν οι εισφορές Μαρτίου 2018, καθώς και η εκκαθάριση εισφορών 2017
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Μαρτίου 2018 και ειδοποιητήρια εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών 2017 Μη Μισθωτών

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές Μαρτίου 2018, καθώς και η εκκαθάριση εισφορών 2017 των Αγροτών Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Το δελτίο τύπου από τον ΕΦΚΑ:

                    

www.efka.gov.gr

Αθήνα, 10 Μαΐου 2018

Δελτίο Τύπου
Εκκαθάριση Ασφαλιστικών Εισφορών Μη Μισθωτών 2017


Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών που ασκούσαν αποκλειστικά Επιχειρηματική ή Αγροτική Δραστηριότητα, κατά το έτος εκκαθάρισης.

Η εκκαθάριση αποτελεί σύνθετο έργο που πραγματοποιείται για πρώτη φορά, με ενέργειες Υπηρεσιών και Φορέων εντός και εκτός του ΕΦΚΑ. Για την υλοποίησή του απαιτήθηκε μελέτη, σχεδιασμός, ανάπτυξη νέων και τροποποίηση των υφιστάμενων μηχανογραφικών εφαρμογών, εμπλουτισμός των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Φορέα και δημιουργία νέων Υπηρεσιών που θα αποτελέσουν τη βάση επί της οποίας θα πραγματοποιείται εφεξής η ετήσια εκκαθάριση.

Έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο του Οργανισμού 1.155.534 ειδοποιητήρια εκκαθάρισης ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκκαθάρισης για τις υπόλοιπες κατηγορίες (παράλληλη Μισθωτή Απασχόληση, αμειβόμενος με ΔΠΥ παρ.9 αρ.39 Ν.4387/2016).

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του ΕΦΚΑ για να πληροφορηθούν τα αποτέλεσμα της εκκαθάρισης, να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο, να ενημερωθούν μέσω του «Ενημερωτικού Σημειώματος Εκκαθάρισης» και των Συχνών Ερωτήσεων.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης