Ειδήσεις Live - «Μια ώρα Επί της ουσίας»

«Επί της ουσίας» - Δείτε την εκπομπή - Το νέο έντυπο Ε3 και τα σημεία «κλειδιά» για την συμπλήρωσή τουTaxheaven WebTV
 
Ο κόμβος, στην προσπάθειά του για έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων, πραγματοποίησε μια ακόμη εκπομπή «Επί της ουσίας» η οποία αφορά το νέο έντυπο Ε3. Η εν λόγω εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη.
 
Στο πάνελ παρευρέθηκαν από την επιστημονική ομάδα του κόμβου ο κ. Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, ορκωτός ελεγκτής-λογιστής και ο Κωνσταντίνος Κουλογιάννης, λογιστής-φοροτεχνικός.

Στην εκπομπή έγινε μια  παρουσία του νέου εντύπου Ε3, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της, οι  εισηγητές προσπάθησαν να επικεντρώσουν στα σημεία «κλειδιά» του εντύπου, καθώς και στα βήματα συμπλήρωσής του. Τέλος έγινε και  παρουσίαση ενός απλού παραδείγματος συμπλήρωσης.

Δείτε την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή:


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο