Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Την Πέμπτη στη Βουλή η διάταξη για την εγγύηση των καταθέσεων

Την Πέμπτη το πρωί κατατίθεται στη Βουλή η διάταξη για την αύξηση του ελάχιστου ορίου εγγύησης καταθέσεων στις 100.000 ευρώ, για χρονική περίοδο τριών ετών.

Την Πέμπτη στη Βουλή η διάταξη για την εγγύηση των καταθέσεων

Την Πέμπτη το πρωί κατατίθεται στη Βουλή η διάταξη για την αύξηση του ελάχιστου ορίου εγγύησης καταθέσεων στις 100.000 ευρώ, για χρονική περίοδο τριών ετών.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η διάταξη θα ενσωματωθεί στο υπό επεξεργασία από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών, προκειμένου να ψηφιστεί το συντομότερο δυνατό.

Ο υπουργός Οικονομίας επανέλαβε πως «έχουμε ένα φερέγγυο τραπεζικό σύστημα» και πρόσθεσε πως «σε μια εποχή που κλυδωνίζονται τραπεζικά συστήματα πολλών χωρών, εμείς έχουμε βεβαίως κάποιες πάρα πολύ μικρές επιπτώσεις, θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των πολλών». «Αυτό είναι η εγγύηση της κυβέρνησης. ¶λλωστε γι αυτό είμαστε στην πολιτική. Δεν είμαστε στην πολιτική για να σώσουμε τους τραπεζίτες, αλλά για να πάει η κοινωνία μπροστά» κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο