Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κατάθεση προσχεδίου Προϋπολογισμού για το 2009

Αθήνα, 06 Οκτωβρίου 2008: Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2009

Κατάθεση προσχεδίου Προϋπολογισμού για το 2009

 Αθήνα, 06 Οκτωβρίου 2008: Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2009. Σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι «Ο Προϋπολογισμός του 2009 είναι ένας Προϋπολογισμός ευθύνης και προοπτικής. Κινείται στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής που είναι σταθερά προσανατολισμένη στους στόχους μας για την ενίσχυση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής. Όπως είναι αυτονόητο, ο Προϋπολογισμός του 2009 λαμβάνει υπόψη του τις επιπτώσεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, της έξαρσης του διεθνούς πληθωρισμού, της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας και τις υποχρεώσεις της χώρας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωζώνη».


Προσχέδιο Προυπολογισμού
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο