Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στη Βουλή σύντομα ν/σ για τη βελτίωση της διαδικασίας σύστασης εταιρειών

Σύντομα κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο βελτιώνεται και αναβαθμίζεται περαιτέρω η διαδικασία σύστασης εταιρείων.

Στη Βουλή σύντομα ν/σ για τη βελτίωση της διαδικασίας σύστασης εταιρειών

Σύντομα κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο βελτιώνεται και αναβαθμίζεται περαιτέρω η διαδικασία σύστασης εταιρείων.

Αυτό επανέλαβε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος μιλώντας σε ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων(ΕΕΔΕ), στο Επιμελητήριο Αχαΐας με θέμα τις νέες δράσεις που προωθούνται στο πλαίσιο του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» 2007-2013.

Ο κ. Βλάχος επισήμανε για άλλη μία φορά πως γίνεται προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την ίδρυση ανώνυμων εταιρειών και εταιρειών περιορισμένης ευθύνης. Ανέφερε ακόμη πως στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν εγκριθεί ως σήμερα 1.666 σχέδια ενίσχυσης επιχειρήσεων, συνολικού προϋπολογισμού 341 εκατομμυρίων ευρώ, στους τομείς του εμπορίου, των υπηρεσιών, της έρευνας και τεχνολογίας, του τουρισμού και της ενέργειας.

Γνωστοποίησε τέλος πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η νομοπαρασκευαστική διαδικασία με την οποία προωθείται μια ευρεία μεταρρύθμιση στο πλαίσιο της απλοποίησης της διαδικασίας ίδρυσης εταιριών και ότι συγκροτείται ένα ενιαίο σύστημα δομών για την έγκυρη και αποτελεσματική προσφορά υπηρεσιών σε επιχειρηματίες και επενδυτές στη λογική του «one stop shop».

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο