Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ολοκλήρωση διαδικασίας υποβολής υπεύθυνης δήλωσης λογιστών έτους 2018

19 Απρίλιου 2018 Σχόλια
Ολοκλήρωση διαδικασίας υποβολής υπεύθυνης δήλωσης λογιστών έτους 2018
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στέλνει τις τελευταίες ημέρες ειδοποιήσεις μέσω e-mail σχετικά με την υποχρέωση ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης λογιστή-φοροτεχνικού. Η σχετική ειδοποίηση/υπενθύμιση αναφέρει τα ακόλουθα: (σ.σ. για τους συναδέλφους που τυχόν δεν την έχουν λάβει και δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία).

--------

Αγαπητέ/ή Λογιστή/τρια,

Σας ενημερώνουμε πως ενώ η ενημέρωση των πληρωμών που έχετε κάνει για την υποβολή της Υ/Δ για το 2018 έχει ήδη γίνει, δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη τη διαδικασία.

Αυτό που ίσως δεν έχετε κάνει ακόμη είναι:
• είτε η πληρωμή όλων των απαραίτητων βεβαιώσεων οφειλών (για τα μέλη του ΟΕΕ είναι 15€ συνδρομή, 15€ δικαίωμα Υ/Δ και 30€ αναγκαία εκπαίδευση, για τους πτυχιούχους ΤΕΙ [μη μέλη] 15€ δικαίωμα Υ/Δ και 30€ αναγκαία εκπαίδευση)
• είτε η λήψη μέρους ή του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού της αναγκαίας εκπαίδευσης (π.χ. λήψη ενός αρχείου pdf), έτσι ώστε ακολούθως, στην επιλογή «Υπεύθυνες Δηλώσεις» στο περιβάλλον των ψηφιακών υπηρεσιών του Ο.Ε.Ε. να μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα της Υ/Δ.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις ενέργειες που σας περιγράψαμε, διότι διαφορετικά δεν θα είσαστε ενεργοποιημένος στο Taxisnet.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία αγνοήστε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας
-----------



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης