Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο από το ΣΕΕΛ-Φ Θριασίου Πεδίου και Πέριξ με τον Κ. Νιφορόπουλο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο Σ.Ε.Ε.Λ.Φ. ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με θέμα:

- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ
- ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε3
- ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ
- ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ (ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ)

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι:
- Ο κ. ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ορκωτός ελεγκτής, λογιστής “ΟΡΙΩΝ ΑΕΟΕΛ” και επιστημονικός συνεργάτης TAXHEAVEN.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ, Τραπεζούντος και Διγενή Ακρίτα, Ελευσίνα. ( “ ΚΤΙΡΙΟ TUV” ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2105574433 – 2105549191
FAX: 2105580000
EMAIL: [email protected]


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             
ΜΟΥΖΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                             

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο