Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη διαβούλευση του καθεστώτος «Συνέργειες και Δικτυώσεις»ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Νίκης 5-7, 101 80 Αθήνα
Τηλ : 210 333 2544-2546
Email : [email protected]

Αθήνα, 4 Απριλίου 2018

Θέμα: Διαβούλευση του καθεστώτος «Συνέργειες και Δικτυώσεις»

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι,

H Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, σας ενημερώνει ότι το καθεστώς «Συνέργειες και Δικτυώσεις» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανοιχτής διαβούλευσης στο “Opengov”, που θα διαρκέσει ως τις 16 Απριλίου 2018.

Στόχος του καθεστώτος είναι η, μέσω της ενίσχυσης κοινών δράσεων, προώθηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στις επιχειρηματικές συστάδες (clusters), καθώς και η αύξηση των σημαντικών οικονομιών κλίμακας που δύνανται να δημιουργηθούν για το σύνολο της οικονομίας από τη δημιουργία πυκνών οριζόντιων και κάθετων δικτυώσεων, μέσω της διασποράς της συνεργατικής κουλτούρας στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στο καθεστώς «Συνέργειες και Δικτυώσεις» είναι δυνατή η υπαγωγή επιχειρήσεων, αλλά και οργανισμών έρευνας και διάδοσης γνώσεων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και άλλων συναφών οικονομικών παραγόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία διοργανώνει σχετική ενημερωτική εκδήλωση στις 20 Απριλίου 2018, ώρα 12μμ, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, (Νίκης 5-7, Αίθουσα 305β), η οποία απευθύνεται σε συλλογικούς φορείς και ιδίως σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το καθεστώς, καθώς και τα ζητήματα που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία της διαβούλευσης, και θα ακολουθήσει αναλυτική συζήτηση επί του θέματος.

Σας καλώ, λοιπόν, να καταθέσετε τις απόψεις σας στη διαβούλευση και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, καθώς θεωρούμε ότι η συνεργασία και η διασπορά τεχνογνωσίας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία του καθεστώτος.


Με εκτίμηση,

Λόης Λαμπριανίδης
Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο