Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επίκαιρα on line σεμινάρια από τον κόμβο: Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων 2017 και το νέο έντυπο Ε3 - Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (ΑΕ-ΕΠΕ)

12 Απρίλιου 2018 Σχόλια
Επίκαιρα on line σεμινάρια από τον κόμβο: Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων 2017 και το νέο έντυπο Ε3 - Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (ΑΕ-ΕΠΕ)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά




Δύο επίκαιρα webinars διοργανώνει ο κόμβος την επόμενη εβδομάδα

Στις 17/4, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιείται το σεμινάριο «Φορολογία εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2017 - Νέο έντυπο Ε3» με εισηγητές τον Αθανάσιο Σαφαρή, Αναπλ. Προϊστάμενο ΔΕΑΦΑ της ΑΑΔΕ και την Βασιλική Γιοβά, υπάλληλο ΔΕΑΦΑ της ΑΑΔΕ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των νέων εντύπων φορολογίας εισοδήματος Φυσικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε3), η ανάλυση των αλλαγών σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά και η παράθεση όλων των λεπτομερειών για τη σωστή υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Δείτε περισσότερα από εδώ

__________________________

Στις 19/4, ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιείται το σεμινάριο «Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων ΑΕ-ΕΠΕ» με εισηγητές τον Παναγιώτη Βρουστούρη, ορκωτό ελεγκτή-λογιστή και τον Κωνσταντίνο Νιφορόπουλο, ορκωτό ελεγκτή - λογιστή και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Taxheaven.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση με παραδείγματα συμπλήρωσης των νέων εντύπων της φορολογίας εισοδήματος των ΑΕ-ΕΠΕ. Η ανάλυση των αλλαγών σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά και η παράθεση όλων των λεπτομερειών για την σωστή υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των ως άνω νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων.

Δείτε περισσότερα από εδώ

_____________________________________________

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν. 

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.


Κόστος συμμετοχής
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης