Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ι. Δραγασάκης: «Το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει τις τράπεζες για την ανατίμηση του ελβετικού φράγκου» - Δεν απέκλεισε νομοθετική παρέμβαση μετά τα stress tests

23 Μάρτιου 2018 Σχόλια
Ι. Δραγασάκης: «Το ΔΝΤ είχε προειδοποιήσει τις τράπεζες για την ανατίμηση του ελβετικού φράγκου» - Δεν απέκλεισε νομοθετική παρέμβαση μετά τα stress tests
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή κ. Γεωργίου - Δημητρίου Καρρά προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, με θέμα: «Προβάλλει εκ νέου επείγουσα η ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης των στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο» συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Ο Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ιωάννης Δραγασάκης δεν απέκλεισε νομοθετική παρέμβαση για το θέμα, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν την ολοκλήρωση των stress tests των τραπεζών. Είπε ότι μια χώρα που το επιχείρησε απειλήθηκε με κούρεμα καταθέσεων σε περίπτωση ανάγκης ανακεφαλαιοποίησης.

Ζήτησε από τις τράπεζες μέτρα και εφαρμογή προγραμμάτων για να βοηθηθούν οι πολίτες που έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο.

«Η τελευταία δικαστική απόφαση δημιουργεί αρνητικό κλίμα αλλά δεν έχει λήξει η υπόθεση, υπάρχει και το επίπεδο του Αρείου Πάγου» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εγκαίρως είχε ενημερώσει ότι επίκειται ανατίμηση του ελβετικού φράγκου.

Δείτε το σχετικό video:




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης