Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γιώργος Χριστόπουλος: Στη Μυτιλήνη αύριο - Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

23 Μάρτιου 2018 Σχόλια
Γιώργος Χριστόπουλος: Στη Μυτιλήνη αύριο - Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά




Γιώργος Χριστόπουλος: στη Μυτιλήνη αύριο - Σάββατο 24 Μαρτίου 2018


Τι θα συζητήσει με τους συναδέλφους του Λ/Φ.

Συνεχίζει τα επίκαιρα  φορολογικά σεμινάρια, ο έγκριτος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, και συνεργάτης του κόμβου μας, που και φέτος βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους Λογιστές –φοροτεχνικούς, με την υπογραφή της έγκριτης συγγραφικής και διδακτικής εμπειρίας, αλλά και μέσα από τη μάχιμη καθημερινότητα του επαγγέλματος στα πλαίσια της δοκιμασμένης  πρακτικής, που θέλει να ακούει και να συζητεί μαζί τους με την ίδια επαγγελματική γλώσσα,  ότι πιο πρακτικό και επίκαιρο  χρειάζονται στην καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Αύριο Σάββατο στο φορολογικό οδοιπορικό του είναι η Μυτιλήνη, όπου προσκεκλημένος από το 13ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου, θα αναλύσει μία θεματολογία που επελέγη  σε συνεργασία, με  τον Προέδρο κο Παναγιώτη Μπαρούτη και τα μέλη του Δ.Σ., στα μέτρα της επικαιρότητας και των πρακτικών αναγκών των μελών του (Λογιστών - Φοροτεχνικών), από τη σκοπιά του  διαλόγου, με τους συναδέλφους Λ/Φ. Πιο κάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση με την αναλυτική θεματολογία:


13ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Περιφερειακό Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση - επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει το Σάββατο 24/03/2018 στην Μυτιλήνη, ενημερωτικό σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών, με θεματολογία:

• Ε3, Ε1, Ε2, και έντυπο Ν: Βήμα - βήμα ανάλυση και συμπλήρωση με παραδείγματα ασκήσεων για ατομικές επιχειρήσεις, αγρότες και Νομικά Πρόσωπα. Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης για τις μόνιμες διαφορές, ο πίνακας Ε για τις προσωρινές διαφορές.

• Επισημάνσεις για τις δαπάνες που δεν εκπίπτουν (ειδικά θέματα όπως οι ασφαλιστικές εισφορές, οι δαπάνες μισθοδοσίας, η παραχώρηση οχήματος κ.α).

• 20 σημεία SOS για το κλείσιμο της χρήσης 2017, εγγραφές κλεισίματος, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, υποβολή.

• Ανασκόπηση: Πως θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2017 των Φυσικών και Νομικών προσώπων που θα δηλώσουμε φέτος. Ανασκόπηση και επισήμανση για δύσκολες περιπτώσεις που δημιουργούν «γρίφους» και σε πολλές περιπτώσεις «παγίδες».

• Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων, έλεγχος, επανέλεγχος, προθεσμίες παραγραφής, χρόνος διαφύλαξης των βιβλίων και στοιχείων.

Εισηγητής:

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Φοροτεχνικός-Οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία – Μέλος της ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Π. Κουντουριώτη 71, το Σάββατο 24 Μαρτίου  με ώρα έναρξης  8.30π.μ.  και θα έχει διάρκεια πέντε (5) ώρες,

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
Τα Μέλη, και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι κάτοχοι της επαγγελματικής ταυτότητας. Δικαίωμα συμμετοχής,  έχουν επίσης τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Το σεμινάριο διατίθενται δωρεάν.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου και εφόσον αιτηθεί από τον ενδιαφερόμενο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  [email protected] θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 22510-25634 καθημερινά από τις  9.00 έως τις 14.00.

 
Ο Πρόεδρος του Π.Τ
Μπαρούτης  Παναγιώτης.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης