Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέος φορέας για νέους επιχειρηματίες

25 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.
Νέος φορέας για νέους επιχειρηματίες

Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.

Χείρα βοηθείας θα παρέχει σε νέους επιχειρηματίες ένας νέος φορέας που δημιουργείται με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε , όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας,  ο νέος φορέας να λάβει τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, με την επωνυμία «ΣΚΥΤΑΛΗ».

Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες, μάνατζερ μεγάλων επιχειρήσεων, τραπεζίτες, πλοιοκτήτες και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.

Στα ιδρυτικά μέλη του φορέα συμμετέχουν, εκτός του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Πέτρου Δούκα, οι Καθηγητές κ.κ. Γρηγόρης Πραστάκος-Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Κονδύλης-Καθηγητής Επιχειρηματικότητας & Ηγεσίας Πανεπιστημίου Πειραιά και Γιάννης Φίλος Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Γιώργος Κασιμάτης,  οι κ.κ. Κωνσταντίνος  Λαμπρινόπουλος -Προέδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων,  Θανάσης Ρούλιας -Γενικός Διευθυντής της Ε.Ε.Δ.Ε., Στέλιος Σταυρίδης ?Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και Αλέξανδρος Μοντιάνο ?Γενικός Γραμματέας ICC Ελλάς.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης