Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέος φορέας για νέους επιχειρηματίες

Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.

Νέος φορέας για νέους επιχειρηματίες

Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.

Χείρα βοηθείας θα παρέχει σε νέους επιχειρηματίες ένας νέος φορέας που δημιουργείται με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε , όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας,  ο νέος φορέας να λάβει τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, με την επωνυμία «ΣΚΥΤΑΛΗ».

Στόχος της νέας αυτής εταιρείας είναι να φέρνει νέους επιχειρηματίες σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες, μάνατζερ μεγάλων επιχειρήσεων, τραπεζίτες, πλοιοκτήτες και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με σκοπό την ανάλυση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών σχεδίων των ενδιαφερομένων και την παροχή δωρεάν συμβουλών προς αυτούς.

Στα ιδρυτικά μέλη του φορέα συμμετέχουν, εκτός του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Πέτρου Δούκα, οι Καθηγητές κ.κ. Γρηγόρης Πραστάκος-Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Κονδύλης-Καθηγητής Επιχειρηματικότητας & Ηγεσίας Πανεπιστημίου Πειραιά και Γιάννης Φίλος Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Γιώργος Κασιμάτης,  οι κ.κ. Κωνσταντίνος  Λαμπρινόπουλος -Προέδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων,  Θανάσης Ρούλιας -Γενικός Διευθυντής της Ε.Ε.Δ.Ε., Στέλιος Σταυρίδης ?Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και Αλέξανδρος Μοντιάνο ?Γενικός Γραμματέας ICC Ελλάς.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο