Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

ΙΚΑ - Κοινοποίηση επιστολής προς τους εργοδότες

Αγαπητέ εργοδότη, Έχοντας ως κύριο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ παρακολουθεί τις σύγχρονες απαιτήσεις και αξιοποιεί την τελευταία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας ολοκληρώσει τις απαραίτητες υποδομές, σας υπενθυμίζει τους εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγής με το Ίδρυμα, οι οποίοι σας προσφέρουν ταχύτητα και αμεσότητα.

Αγαπητέ εργοδότη,
Έχοντας ως κύριο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ παρακολουθεί τις σύγχρονες απαιτήσεις και αξιοποιεί την τελευταία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας ολοκληρώσει τις απαραίτητες υποδομές, σας υπενθυμίζει τους εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγής με το Ίδρυμα, οι οποίοι σας προσφέρουν ταχύτητα και αμεσότητα.


1. ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η δυνατότητα καταβολής των εισφορών μέσω των ταμείων των τραπεζών και η χρήση των ταχύτατων τρόπων πληρωμής, όπως η εντολή χρέωσης λογαριασμού καταθέσεων, το Internet banking και το Phone banking, σας απαλλάσσουν από την άσκοπη καθυστέρηση και ταλαιπωρία στα ταμεία του ΙΚΑ.
Η πληρωμή των εισφορών στα ταμεία των τραπεζών γίνεται γρήγορα και απλά. Ακολουθεί ενδεικτικός πίνακας τραπεζών, σας συνιστούμε, ωστόσο, μία επίσκεψη και στη δική σας τράπεζα, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος προμήθειας, τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και τις πολλαπλές δυνατότητες που σας παρέχονται:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος  Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα. 
Εμπορική Τράπεζα  Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα. 
Τράπεζα Πειραιώς  Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα, με την προϋπόθεση της ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού του εργοδότη. 
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος  Δωρεάν μέχρι τις 24 κάθε μήνα, 8 € για τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα. 
Alpha Bank  15 € για τις τρεις τελευταίες ημέρες του μήνα, δωρεάν για τις υπόλοιπες μέρες.
Τη δυνατότητα να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές στα Πιστωτικά Ιδρύματα, έχουν και οι εργοδότες των οικοδομοτεχνικών έργων, εφόσον πρόκειται για οικοδομοτεχνικά έργα με 10ψήφιο Α.Μ.Ο.Ε. (αριθμό μητρώου), δηλαδή για έργα που έχουν απογραφεί από 1/1/02 και μετά.


2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΔ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Η υποβολή των ΑΠΔ μέσω Διαδικτύου -μέτρο που εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία από το 85% των κοινών επιχειρήσεων- είναι μία ταχύτατη, ασφαλής και απλή διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ (http://www.ika.gr) και υποστηρίζεται από σύστημα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (210 3891050-52).

Από τη μεριά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια για βελτίωση και επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών θα είναι συνεχής και αμείωτη, ενώ η δική σας συμβολή και θετική ανταπόκριση σε κάθε νέα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι καθοριστική για τη συνολική αναβάθμιση του Ιδρύματος.

Ο Προϊστάμενος
Της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
Δημήτριος Αβέλλας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο