Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ με την Α. Παπανάτσιου - Τα θέματα που συζητήθηκαν


 
Αθήνα 12.3.2018
Αρ. Πρωτ. : 1298

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου.

Από την πλευρά της ΠΟΕ-ΔΟΥ τέθηκαν τα εξής θέματα αρμοδιότητάς της:

- Ζητήθηκε η συνδρομή της ώστε να γίνει άρση των αδικιών όσον αφορά την μη χορήγηση της ετήσιας επιβράβευσης υπεραπόδοσης στόχων στην ΑΑΔΕ στις μητέρες, εγκυμονούσες και τους βαριά ασθενείς.

- Ζητήθηκε η επίσπευση της νομοθετικής ρύθμισης για τις ευθύνες των ελεγκτών-υπαλλήλων και νομική κάλυψη όλων των εργαζομένων.

- Ζητήθηκε η συνδρομή της για την μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων. Ειδικά ζητήθηκε η συνδρομή της για όσους προέρχονται από αναπλήρωση των διαγωνισμών των σειρών 1Γ και 1Κ που υπηρετούν στο Υπουργείο Οικονομικών, λόγω διαφορετικής ερμηνείας των διατάξεων από την ΑΑΔΕ.

- Ζητήθηκε η απόδοση της προσωπικής διαφοράς σε τέσσερις επιμελήτριες του Υπουργείου Οικονομικών που τοποθετήθηκαν από τον κλάδο των καθαριστριών το 2014 σε θέσεις επιμελητών, λόγω εξαίρεσης από την διαθεσιμότητα.

- Ζητήσαμε την απόσυρση του σχεδίου συγχωνεύσεων των ΔΟΥ που προωθεί η ΑΑΔΕ και θέσαμε τις θέσεις και τις απόψεις της Ομοσπονδίας για το θέμα.

Εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας για το πάγωμα μετατάξεων καθαριστριών σε ανώτερη κατηγορία και την άρνηση ικανοποίησης αιτημάτων των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων της ΑΑΔΕ για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία προβάλλοντας ως κώλυμα την έλλειψη επάρκειας ξένης γλώσσας με συνέπεια την καταστρατήγηση του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Η κα Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει όλα τα αιτήματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο