Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απεργία στα τελωνεία σήμερα.

22 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ταλαιπωρία για χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις θα φέρουν σήμερα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των τελωνειακών υπαλλήλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την κήρυξη της απεργίας τονίζεται, ότι από το πρωί της Δευτέρας , θα είναι κλειστά, διυλιστήρια, σύνορα, λιμάνια, αεροδρόμια.
Απεργία στα τελωνεία σήμερα.            

 Ταλαιπωρία για χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις θα φέρουν τη Δευτέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των τελωνειακών υπαλλήλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την κήρυξη της απεργίας τονίζεται, ότι από το πρωί της Δευτέρας , θα είναι κλειστά, διυλιστήρια, σύνορα, λιμάνια, αεροδρόμια.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς σε τρόφιμα και καύσιμα. Το προσωπικό ασφαλείας θα προβαίνει μόνο σε τελωνειακές εργασίες για την εισαγωγή και εξαγωγή ευπαθών προϊόντων ζωτικής και εθνικής σημασίας, δηλαδή για παραδόσεις μόνο:
- Στρατιωτικών εφοδίων
- Υγειονομικού Υλικού και φαρμάκων (στα Νοσοκομεία)
- Καυσίμων (σε Νοσοκομεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς)
- Ζώντων ζώων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομίας, ζητά την παρέμβαση του ,για να ανασταλεί η πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων που αναμένεται να δημιουργήσουν πολλαπλά προβλήματα.

Πηγή: Express.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης