Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απεργία στα τελωνεία σήμερα.

Ταλαιπωρία για χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις θα φέρουν σήμερα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των τελωνειακών υπαλλήλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την κήρυξη της απεργίας τονίζεται, ότι από το πρωί της Δευτέρας , θα είναι κλειστά, διυλιστήρια, σύνορα, λιμάνια, αεροδρόμια.

Απεργία στα τελωνεία σήμερα.            

 Ταλαιπωρία για χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις θα φέρουν τη Δευτέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των τελωνειακών υπαλλήλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την κήρυξη της απεργίας τονίζεται, ότι από το πρωί της Δευτέρας , θα είναι κλειστά, διυλιστήρια, σύνορα, λιμάνια, αεροδρόμια.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς σε τρόφιμα και καύσιμα. Το προσωπικό ασφαλείας θα προβαίνει μόνο σε τελωνειακές εργασίες για την εισαγωγή και εξαγωγή ευπαθών προϊόντων ζωτικής και εθνικής σημασίας, δηλαδή για παραδόσεις μόνο:
- Στρατιωτικών εφοδίων
- Υγειονομικού Υλικού και φαρμάκων (στα Νοσοκομεία)
- Καυσίμων (σε Νοσοκομεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς)
- Ζώντων ζώων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομίας, ζητά την παρέμβαση του ,για να ανασταλεί η πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων που αναμένεται να δημιουργήσουν πολλαπλά προβλήματα.

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο