Ειδήσεις Τεχνολογία

Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο «κινητό Google»

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο να λειτουργεί με το λογισμικό Android της Google θα κάνει την εμφάνιση του την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο «κινητό Google»

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο να λειτουργεί με το λογισμικό Android της Google θα κάνει την εμφάνιση του την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, T-Mobile θα αποκαλύψει το «τηλέφωνο Google» στις 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο έχει κατασκευάσει η HTC και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η Google ελπίζει ότι το Android θα καταστεί το κυρίαρχο λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα. Είναι σχεδιασμένο να βελτιώσει την ταχύτητα και την ποιότητα της πρόσβασης στο Ίτνερνετ, Σχεδιασμένο από πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει.

«Βλέπουμε έναν αριθμό τεχνολογικών εταιρειών να δείχνουν τον τρόπο που το Android θα εφαρμοστεί στα προϊόντα τους» δήλωσε εκπρόσωπος της Google. Η εταιρεία εξάλλου έχει δημιουργήσει την Open Handset Alliance, μία ένωση 34 εταιρειών για την ανάπτυξη του Android.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο