Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις προς φορολογούμενους για τη Β' ΔΟΥ ΛάρισαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν της ολοσχερούς καταστροφής του κτιρίου που στέγαζε τη Β΄Δ.Ο.Υ. Λάρισας, λόγω πυρκαγιάς που προκλήθηκε τα ξημερώματα της 03.03.2018, η Α.Α.Δ.Ε. ενημερώνει το κοινό για τα ακόλουθα:

Οι αρμόδιες υπηρεσίες μας εργάζονται εντατικά, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε την Δευτέρα 12/03/2018 να έχουν αποκατασταθεί οι βασικές λειτουργίες της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, και η υπηρεσία να λειτουργήσει υποδεχόμενη κοινό, στον 2ο όροφο του κτιρίου που σήμερα στεγάζει την Α΄Δ.Ο.Υ. Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Β’ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, την εβδομάδα 05.03.2018 – 09.03.2018, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών:
- Επιστροφές – Συμψηφισμοί.
- Παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων.
- Αιτήσεις για την χορήγηση των κάθε είδους πιστοποιητικών

Για την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει γραφείο Μητρώου της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, στα γραφεία του Μητρώου της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μεταβολών του μητρώου.

Λοιπές υπηρεσίες όπως η χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικές Ενημερότητας, η θέση και άρση ακινησίας οχημάτων, χορήγηση Α.Φ.Μ. και κλειδαρίθμων, θα παρέχονται από τα αρμόδια τμήματα της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας και για πολίτες και επιχειρήσεις αρμοδιότητας της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Από Δευτέρα 05/03/2018 θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Χατζημιχάλη, γραφείο πληροφοριών για θέματα αρμοδιότητας της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθούν ανακοινώσεις για ειδικότερα προβλήματα που ενδεχομένως ανακύψουν λόγω της καταστροφής του αρχείου της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Παρακαλούμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που υπάγονται στην Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας για την κατανόηση τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των επειγουσών περιπτώσεων και την όσο το δυνατόν συντομότερη ομαλοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο