Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

«Ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΛΕΠΑ»

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 - 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 -  ΑΘΗΝΑ
Web site: www.elepa.gr. E_ mail: [email protected]

2 ΜΑΡΤΗ 2018

Δελτίο Τύπου

Ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή του σωματείου μας!!!
Έναρξη του web-radio του ΠΑΜΕ.


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Σήμερα στις 7μμ ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή του σωματείου μας στο web-radio του ΠΑΜΕ.

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου, το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ βγήκε ξανά στον αέρα και άρχισε τη λειτουργία του για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το web radio, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ (pame-hellas.gr) και σε εφαρμογή για android. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή και αποθήκευσης στον υπολογιστή (On demand).

Link: http://www.pamehellas.gr/modules/mod_radioplayerjoomla-free/pame_radio2.php

Όσοι έχουν κινητό/tablet με πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να ακούν το web radio μέσα από την εφαρμογή «tunein», η οποία διατίθεται δωρεάν.

Το πρόγραμμα του web radio θα περιλαμβάνει εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό σε εβδομαδιαία, 15μερη και μηνιαία συχνότητα. Το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο με θεματικές εκπομπές για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εργατική-λαϊκή οικογένεια, αφιερώματα και δραστηριότητες που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη μουσική.

Το σωματείο μας μέσα από δική του ωριαία εκπομπή που ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 2 Μάρτη στις 7μμ, θα προσπαθήσει να αναδείξει τις δράσεις του σωματείου, τα προβλήματα των λογιστών, την μάχη που δίνει για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις από χώρους δουλειάς και πολλά ακόμη.

Η εκπομπή του σωματείου μας θα γίνεται κάθε μήνα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ακούν την εκπομπή του σωματείου μας και να την διαδίδουν και σε άλλους συναδέλφους. Περιμένουμε προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, ανταποκρίσεις στο mail μας [email protected] ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Καλή ακρόαση!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Παπαδημητριου
Up
Close
Close
Κλείσιμο