Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΟΕΕ Ελλάδας: Αίτημα παράτασης στην υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 2103810122 / 6934460146
Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών
E-mail : [email protected]
Web site : //www.pooeee.gr

Αθήνα 23/2/2018                                                                 

Προς:  Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Κοινοποίηση προς: Την Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου
Τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Πιτσιλή               

Θέμα : Αίτημα παράτασης στην υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων

Κύριε Υπουργέ,
   
Η προθεσμία υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων εσόδων και εξόδων φορολογικού έτους 2017 λήγει στις 28/2/2018. Όπως αποδείχτηκε το έτος 2017 ήταν και αυτό περίοδος προσαρμογής για πολλούς φορολογουμένους πχ αγρότες, στο καθεστώς που θεσμοθετήθηκε με τα ΕΛΠ, δυσκολεύοντας την έγκαιρη υποβολή τους. Ταυτόχρονα την ίδια περίοδο δημιουργήθηκαν και πολλές πρόσθετες υποχρεώσεις στους συναδέλφους λογιστές – φοροτεχνικούς από άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Τη δύσκολη αυτή εποχή, δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με πρόστιμα οι φορολογούμενοι.   

Ζητούμε παράταση της προθεσμίας έως τις 31/3/2018 για την ομαλή διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.

 
Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                                            
Κωστόπουλος Βασίλειος                                                                

Ο  Γ. Γραμματέας
Γκιόκας Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο