Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών: «Κάλεσμα στην Τακτική ΓΣ της ΕΦΕΕΑ»To ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ καλεί όλους τους συναδέλφους – μέλη της ΕΦΕΕΑ να παραστούν στην Τακτική Γ.Σ της Ένωσης που θα διενεργηθεί το Σάββατο 24/2 στις 09:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου NOVOTEL.

Αντικείμενο της συζήτησης και ψηφοφορίας θα είναι ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός καθώς και η οριοθέτηση στόχων και προτεραιοτήτων για το άμεσο μέλλον.

Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των συναδέλφων γιατί ύψιστο καθήκον κάθε μέλους είναι να συμμετέχει στην διαδικασία της λογοδοσίας, να ασκεί την ευθυνοδοσία, ελέγχοντας τις πράξεις των εκπροσώπων που εξέλεξε να τον αντιπροσωπεύουν και να εξυπηρετούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του.

Συνάδελφοι/ες

Πάρτε μέρος στην Συνέλευση για να ασκήσετε αυτό που η δημοκρατική αξίωση επιτάσσει .Την λογοδοσία των αντιπρόσωπων.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ ο κλάδος που βάλλεται πανταχόθεν χρειάζεται μια δυνατή και στιβαρή εκπροσώπηση που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέλφων.

- Καθήκον μας είναι να αποκρούσουμε την ιδιοκτησιακή λογική που επικρατεί στους κύκλους της ηγετικής Ομάδας της Ένωσης που βλέπει τους υπόλοιπους ως παρείσακτους.

- Να ακυρώσουμε την αντίληψη περί ΄΄συνεργατών΄΄ της ηγετικής Ομάδας της ΕΦΕΕΑ και την εκούσια υποταγή στα κελεύσματα της εκάστοτε ηγεσίας του Υ.Ο.

- Να προκρίνουμε μια διαφορετική λειτουργία της ΕΦΕΕΑ που θα αναδεικνύει τα καυτά προβλήματα του κλάδου και θα κινητοποιεί τους συναδέλφους να αγωνιστούν για τα δίκαια του κλάδου και την ζωή τους.

Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές λιτότητας οδηγούν σε περαιτέρω φτωχοποίηση τα λαϊκά στρώματα, σε διεύρυνση της ανεργίας, σε λουκέτα επιχειρήσεων και τελικά σε εξαφάνιση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μικρών λογιστικών γραφείων και των αυτό-απασχολούμενων.

Μόνος δρόμος είναι ο κοινός αγώνας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και γι αυτό είναι επιβεβλημένη η παρουσία όλων των συναδέλφων Λογιστών-Φοροτεχνικών στις διαδικασίες των συλλογικών τους Οργάνων και το δυνάμωμα των διεκδικητικών συνδικαλιστικών δυνάμεων.

Είναι υποχρέωση μας να αντισταθούμε σε αυτά που μας πλασάρουν ως ΄΄σωτηρία ΄΄( Πιστοποίηση-Κώδικα Δεοντολογίας) που τελικά θα οδηγήσουν στην συρρίκνωση και την εξαφάνισή μας.

Η Ψηφιακή υπογραφή που προβάλλεται ως κατοχύρωση του επαγγέλματος και εξασφάλιση του αποκλεισμού της πάρεργης απασχόλησης (και επιφέρει νέα οικονομική επιβάρυνση στις πλάτες των συναδέλφων) με απλές ρυθμίσεις όπως έχουμε προτείνει θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς νέα βάρη και υποχρεώσεις για τους νόμιμα απασχολούμενους Λ-Φ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο