Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Έλεγχος σε αποθήκη όπου γινόταν διακίνηση και χρήση παραποιημένων και παράνομων φυτοφαρμάκωνΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Aθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διακίνησης και χρήσης παραποιημένων και παράνομων φυτοφαρμάκων, με την συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, και τη συνδρομή του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 σε αποθήκη που διαχειρίζονταν 56χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• (751,9) λίτρα παράνομων γεωργικών φαρμάκων,

• (161,45) κιλά παράνομων γεωργικών φαρμάκων,

• (224) λίτρα λαθραίων αλκοολούχων υγρών διαφόρων τύπων,

• (32) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά βουλγαρικής προέλευσης,

• (84) τεμάχια απομιμητικών ρούχων διαφόρων εταιρειών,

• (23) συσκευασίες με κόκκους καφέ διαφόρων εταιρειών, βουλγαρικής προέλευσης και

• (142) αυτοκόλλητες ταινίες γεωργικών φαρμάκων.

• (334,2) κιλά ελιών και ληγμένα προϊόντα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα νοθείας και

• (3) δοχεία των πέντε λίτρων εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, με ψευδή αλφαριθμητικό κωδικό έγκρισης, τα οποία ομοίως θεωρήθηκαν ύποπτα νοθείας.


Από το Γραφείο Τύπου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο