Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: «Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία. Όχι στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. 38 10 081- 38 02 923 - ΦΑΞ 33 06 776 - ΑΘΗΝΑ
E-mail: [email protected] , Web Site: www.pol.org.gr

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2018

Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία.
Όχι στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Δίνουμε απάντηση σε κάθε στα σχέδια της κυβέρνησης και των αρπακτικών τραπεζιτών, των μεγαλοεπιχειρηματιών που θέλουν να βγάλουν στο σφυρί και να αρπάξουν το βιός και τον ιδρώτα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Η κυβέρνηση σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό του λαού. Μετά τα μέτρα εξασφάλισης της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρούν ακόμα παραπέρα με την απόφαση για κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Είναι μία απόφαση που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών με κατασχέσεις που θα  ξεκινούν από τα 500 ευρώ οφειλής.

Οι φρούδες ελπίδες που επιχειρεί η κυβέρνηση να σπείρει αποτελούν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων. Οι μεγαλοοφειλέτες που επικαλούνται, είναι οι "υγιείς" επιχειρηματίες που στηρίζουν τη "δίκαιη" ανάπτυξη, είναι αυτοί που κάθε φορά τούς χαρίζουν δάνεια και χρέη με προκλητικές πολιτικές παρεμβάσεις.
 
Από την μια όλοι εμείς οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι ακόμα και στην ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, θα ζούμε στην φτώχια και στην ανασφάλεια και από την άλλη επιχειρηματικοί όμιλοι θα εκμεταλλεύονται όλα τα προνόμια που τους δίνει το κράτος, με ζεστό χρήμα και φορολογική ασυλία

Μόνη απάντηση και στην ανάπτυξή τους είναι ο οργανωμένος αγώνας, η μαζικοποίηση των σωματείων μας,  η πάλη για την υπεράσπιση της ζωής, για Συλλογικές Συμβάσεις, για προστασία της λαϊκής κατοικίας..

Συντονίζουμε την δράση μας με τους αυτοαπασχολουμένους της Λαϊκές Επιτροπές το γυναικείο κίνημα , το σπουδαστικό κίνημα, σε κάθε γειτονία. Να γίνουμε το στήριγμα όλων όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους», αναφέρει.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους του κλάδου, να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την  Τετάρτη 21 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν στις υπόλοιπες πόλεις, σε Εφορίες και αλλού. Ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο