Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Διακόπτει και τα κυκλώματα της Teledome o OTE

H διοίκηση του ΟΤΕ, μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας.

Διακόπτει και τα κυκλώματα της Teledome o OTE

 H διοίκηση του ΟΤΕ, μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας.

Αποφασισμένη να διασφαλίσει πλήρως τα συμφέροντα της εταιρίας, τους εργαζόμενους και τους μετόχους, φέρεται η διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Οργανισμό.

Αυτή τη φορά ήλθε η σειρά της εταιρίας Teledome, προς την οποία ο ΟΤΕ προχώρησε στην προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παρήλθε η προθεσμία που όριζε η διαδικασία συνδιαλλαγής στην οποία είχε ζητήσει να υπαχθεί η Teledome τον Φεβρουάριο του 2008.

Στην ανακοίνωση του ΟΤΕ διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, ή να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του Οργανισμού στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, επισημαίνοντας ότι στόχος του ΟΤΕ είναι η διασφάλιση της οικονομικής του σταθερότητας από πρακτικές εταιρειών, που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεπικοινωνιακή τράπεζα, ενώ στις ίδιες επιτρέπεται να προβαίνουν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο