Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αικ. Παπανάτσιου: «Στο μέλλον η βελτίωση του πλαισίου των δόσεων για το φόρο κληρονομιών»
Σε επίκαιρη ερώτηση στη Bουλή απάντησε η Υφυπουργός κα Παπανάτσιου σχετικά με τις δόσεις φόρου κληρονομιών δωρεών γονικών παροχών.

Η κα Παπανάτσιου στην πρωτολογία της αναφέρθηκε στο καθεστώς της φορολογίας Κληρονομιών Δωρεών Γονικών παροχών που ισχύει σήμερα ενώ στην δευτερολογία της σημείωσε ότι «θα δούμε πρώτα τις αντικειμενικές και στο επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να δούμε και τις δόσεις τουλάχιστον για την πρώτη κατηγορία του φόρου κληρονομιών, δηλαδή τις κληρονομιές από γονείς σε παιδιά. Αυτά βέβαια θα γίνουν αφού τελειώσουμε με την επιτροπεία και ταυτόχρονα υπάρξει και ο απαραίτητος δημοσιονομικός χώρος για κάτι τέτοιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:Ετικέτες για αναζήτηση κληρονομιές φόρου κληρονομιών


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο