Ειδήσεις Διεθνείς φορολογικές εξελίξεις

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ξεκινήσει το TAXE 3Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 7 Φεβρουαρίου ψήφισε την έναρξη μιας άλλης έρευνας σχετικά με τα οικονομικά εγκλήματα, τη φοροδιαφυγή και τη φοροαποφυγή. Η κωδική ονομασία αυτής είναι το TAXE 3.

Σύμφωνα με τους όρους αναφοράς της, η έρευνα θα εστιάζεται στη φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή που σχετίζεται με την ψηφιακή οικονομία, την απάτη του ΦΠΑ, τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τα κράτη τα οποία βρίσκονται στη μαύρη λίστα των φορολογικών παραδείσων, την πρόοδο της ΕΕ στην κατάργηση των επιζήμιων φορολογικών καθεστώτων, και τον αντίκτυπο των διμερών φορολογικών συνθηκών.

Η έρευνα θα στηριχτεί σε παλαιότερες έρευνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή, δηλαδή το TAXE 1 και το TAXE 2 καθώς και μια έρευνα που διεξήχθη από την επιτροπή PANA.


Ετικέτες για αναζήτηση φοροδιαφυγή TAXE


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο