Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

ΕΛΤΕ: Συγκρότηση Συμβουλίων Ποιοτικών Ελέγχων και Λογιστικής Τυποποίησης

 


Ελληνική Δημοκρατία
ΕΛΤΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΕΛΕΓΧΩΝ
Βουλής 7, 5ος όροφος 10562 Αθήνα,
Τ: 210 3242648,
F: 210 3234141,
www.elte.org.gr

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/2018

ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 62/7-2-2018

Συγκρότηση Συμβουλίων Ποιοτικών Ελέγχων και Λογιστικής Τυποποίησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕ στην υπ'αρίθμ. 144/11-1-2018 συνεδρίασή του λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του ν.3148/2003, όπως ισχύει, αποφάσισε τη συγκρότηση :

1) Του Συμβουλίου Ποιοτικών Ελέγχων (ΣΠΕ) αποτελούμενο από τους κάτωθι :

• Παναγιώτη Γιαννόπουλο του Αποστόλου, Α' Αντιπρόεδρο της ΕΛΤΕ, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ανέστη Λαδά του Χρυσοστόμου, Επίκουρο Καθηγητή Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

• Ιωάννη Φίλο του Λάμπρου, Αναπληρωτή Καθηγητή Ελεγκτικής και Λογιστικής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Τσάμη του Βασιλείου, συνταξιούχο Καθηγητή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Λογιστικής.

• Νικόλαο Παπαδήμο του Σταματίου, ελεγκτή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Συκιανάκη του Γεωργίου, Καθηγητή Λογιστή του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ.

• Δημήτριο Παρασκευόπουλο του Νικολάου, συνταξιούχο ορκωτό ελεγκτή λογιστή, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ποταμίτη Δημήτρη του Ιωάννη, συνταξιούχο ορκωτό ελεγκτή λογιστή.

• Αγγελική Σαμαρά του Δημητρίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Νούνη του Παναγιώτη, Οικονομολόγο.

2) Του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (ΣΛΟΤ) αποτελούμενο από τους κάτωθι :

• Χαράλαμπο Ξένο του Κωνσταντίνου, Β' Αντιπρόεδρο της ΕΛΤΕ, ως Πρόεδρο.

• Ελένη Ρογδάκη — Χαραμή, Αν. Καθηγήτρια Λογιστικής και Ελεγκτικής, τ. Ορκωτή Λογίστρια, ως μέλος.

• Δημήτριο Κακούρα του Ευσταθίου, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, ως μέλος.

• Χαράλαμπο Συρούνη του Γεωργίου, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, ως μέλος.

• Νικόλαο Σγουρινάκη του Αντωνίου, Λογιστή Φοροτεχνικό, ως μέλος.


Ο Πρόεδρος της ΕΛΤΕ
Παναγιώτης Παπαδέας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο