Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

PwC Academy by PricewaterhouseCoopers ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Η PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά των καθιερωμένων Μακροχρόνιων & Βραχυχρόνιων Σεμιναρίων επί φορολογικών, λογιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων αλλά και την ένταξη νέων αντικειμένων όπως της Κοστολόγησης, της Λογιστικής Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, της Λογιστικής και Φορολογίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, των Logistics, της Δημοσιογραφίας, Internet Marketing, Διαφήμισης και προσωπικών δεξιοτήτων.

 PwC Academy by PricewaterhouseCoopers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝΗ PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά των καθιερωμένων Μακροχρόνιων & Βραχυχρόνιων Σεμιναρίων επί φορολογικών, λογιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων αλλά και την ένταξη νέων αντικειμένων όπως της Κοστολόγησης, της Λογιστικής Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, της Λογιστικής και Φορολογίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, των Logistics, της Δημοσιογραφίας, Internet Marketing, Διαφήμισης και προσωπικών δεξιοτήτων.  

Τα σεμινάρια της PwC συνδυάζουν τόσο τη  θεωρητική προσέγγιση όσο και την πρακτική αντιμετώπιση των θεμάτων με την λειτουργία εργαστηρίων για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων σε αυτά.

Φέτος εισάγεται  στα σεμινάριά μας, μια καινοτομία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνονται μαθήματα και εξετάσεις του Διεθνούς φήμης Αγγλικού Οργανισμού E.D.I. και παρέχονται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι τίτλοι και τα διπλώματα LCCI (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου).  

Για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να ωφεληθούν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους LCCI, ορισμένα δημοφιλή σεμινάριά μας, έχουν προσαρμοστεί προς τις προδιαγραφές του LCCI και θα διδάσκονται και εξετάζονται όλα στην Ελληνική Γλώσσα.

Ταυτόχρονα παρέχονται εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένων επαγγελματικών δεξιοτήτων με εξετάσεις στην ελληνική γλώσσα. Οι πιστοποιήσεις παρέχονται από το EDI (Education Development International) επίσης αναγνωρισμένο φορέα πιστοποιήσεων από την Μεγάλη Βρετανία.

Επισυνάπτω το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας, για την περίοδο του Β Εξαμήνου 2008 (σεμινάρια από Οκτώβριο 2008 μέχρι Δεκέμβριο 2008), προκειμένου να ενημερωθείτε έγκαιρα και να προγραμματίσετε την εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Από την φετινή περίοδο ορισμένα από τα σεμινάριά μας ("Ειδικά θέματα Εργασιών Τέλους Χρήσης" και "Φορολογικά και Λογιστικά θέματα Τεχνικών και Κατασκευαστικών επιχειρήσεων. Ο ΦΠΑ στα ακίνητα") θα γίνονται και στη Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αντιστάσεως 17 - Καλαμαριά), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα σε πελάτες μας που απασχολούν στελέχη στην ευρύτερη αυτή περιοχή, να τους εκπαιδεύσουν κατάλληλα και έγκυρα.

Τέλος να σας υπενθυμίσω ότι εκτός από τα ανοιχτά ("open") σεμινάρια, έχουμε την εμπειρία, υποδομή, υλικό και τους άριστους και εξειδικευμένους συνεργάτες για να οργανώσουμε σεμινάρια σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας ("Tailor made seminars").

Τα σεμινάρια εντάσσονται στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ (0,45%) του ΟΑΕΔ και θα πραγματοποιούνται στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο (Training Center) επί της οδού Ζαλοκώστα 42 στο Χαλάνδρι.
 
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αγγέλικα Κοργιοπούλου ([email protected])
Αγγελική Δρεστίλλα ([email protected]) &
¶ννα Δαρδαμάνη ([email protected])
Τηλ. 210-6899000 φαξ: 210-6846855, 210-6874444

www.pwcacademy.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο