Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση ΕΦΕΕΑ για την ηλεκτρονική ρύθμιση των μη ληξιπρόθεσμων χρεώνΑθήνα 31/1/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,

Από σήμερα το πρωί έχει ανέβει η εφαρμογή για τη ρύθμιση ηλεκτρονικά των μη ληξιπρόθεσμων χρεών.

Εφιστούμε την προσοχή σας όσον αφορά τις δηλώσεις ΦΠΑ οι οποίες θα υποβληθούν σήμερα, η εκκαθάριση τους θα γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και το μη ληξιπρόθεσμο χρέος θα εμφανίζεται μέσα σε μια με δυο ώρες από την υποβολή. Μετά θα μπορείτε να κάνετε ρύθμιση για το υποβληθέν σήμερα ΦΠΑ.
 
Προσοχή οι δηλώσεις να υποβληθούν όσο το δυνατό συντομότερα (μέχρι το μεσημέρι) γιατί ενδεχομένως αν υποβληθούν το βράδυ να μην έχετε την δυνατότητα της ρύθμισης.


Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τσαμόπουλος
Πρόεδρος ΕΦΕΕΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο