Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τετραήμερη απεργία στις Εφορίες από αύριο τρίτη.

ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στις Εφορίες προκαλεί το τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο εντάσσονται στον κρατικό προϋπολογισμό λογαριασμοί από τον οποίο καταβάλλονται ειδικά επιδόματα στον κλάδο. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕΔΟΥ)...

Τετραήμερη απεργία στις Εφορίες από αύριο

ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στις Εφορίες προκαλεί το τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο εντάσσονται στον κρατικό προϋπολογισμό λογαριασμοί από τον οποίο καταβάλλονται ειδικά επιδόματα στον κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕΔΟΥ) έχει προκηρύξει τετραήμερη απεργία από αύριο Τρίτη έως και την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ στελέχη της ομοσπονδίας σημειώνουν ότι ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, στην περίπτωση που δεν εξαιρεθεί ο λογαριασμός καταβολής των επιδομάτων τους από την ένταξη στον προϋπολογισμό.

Αρχικά, είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας, για την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ με έκτακτη απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας το Σάββατο επεκτάθηκε η απεργιακή κινητοποίηση για ακόμη δύο ημέρες. Η αλλαγή οδηγεί, όπως τονίζουν οι ίδιοι, σε κατάργηση των επιδομάτων, τα οποία θεσπίστηκαν στο παρελθόν ως κίνητρο παραγωγικότητας και αντιστάθμισαν την απώλεια πραγματικού εισοδήματος από την παροχή περιορισμένων εισοδηματικών αυξήσεων. Να σημειωθεί ότι ήδη την εξαίρεσή τους από την ένταξη ειδικού λογαριασμού καταβολής επιδομάτων έχουν εξασφαλίσει οι τελωνειακοί υπάλληλοι.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο