Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση για δημοσιεύματα σχετικά με την Καθιέρωση Τεκμαρτού Εισοδήματος

Αναφορικά με τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την καθιέρωση τεκμαρτού εισοδήματος, από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Ανακοίνωση για δημοσιεύματα σχετικά με την Καθιέρωση Τεκμαρτού Εισοδήματος

Αθήνα, 8-9-2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την καθιέρωση τεκμαρτού εισοδήματος, από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προσδιορίζεται τεκμαρτό εισόδημα. Οι σχετικές συζητήσεις θα γίνουν κατά την επόμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγής. Σε κάθε περίπτωση, η θέσπιση των τεκμηρίων διαβίωσης θα γίνει σε ρεαλιστική βάση και θα αφορά μόνον εκείνους που οι δηλώσεις φορολογίας των εισοδημάτων τους απέχουν σημαντικά από τα πραγματικά τους εισοδήματα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο