Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο Γ. Χριστόπουλος για Α21, κατασχέσεις, αφορολόγητο, νέες εφαρμογές


Γιώργος Χριστόπουλος - ΕΡΤ1 - Σάββατο 27.1.2018, με χρήσιμη ενημέρωση:

Στην εκπομπή "ΜΑΖΙ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" με τους έγκριτους δημοσιογράφους Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου. Δείτε μερικά ενδιαφέροντα χρηστικά θέματα της εκπομπής με τον έγκριτο συνάδελφο και συνεργάτη του κόμβου μας Γιώργο Χριστόπουλο, όπως:

 • Τα επιδόματα παιδιών: πως θα καταβληθούν, το Α21 κλπ
 • Οι νέες εφαρμογές που περιμένουμε: για τη ρύθμιση έως 120 δόσεις, για πληρωμές φόρων με κάρτες, για ρύθμιση οφειλών πριν γίνουν ληξιπρόθεσμες,
 • Κατασχέσεις: επισημάνσεις για τον ακατάσχετο λογαριασμό, μέτρα εκτέλεσης για μη ρυθμισμένες οφειλές, έκθεση κατάσχεσης πριν τον πλειστηριασμό, μέτρα προστασίας,
 • «χτίζω το αφορολόγητο»: όλα όσα ισχύουν και το πλαστικό χρήμα,

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο