Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δικηγόροι και εφοριακοί ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων για το φορολογικό

Απεργιακές κινητοποιήσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αρχή κάνουν οι δικηγόροι με 48ωρη απεργία από τη Δευτέρα, ενώ οι εφοριακοί απεργοούν από την Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Δικηγόροι και εφοριακοί ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων για το φορολογικό

Απεργιακές κινητοποιήσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αρχή κάνουν οι δικηγόροι με 48ωρη απεργία από τη Δευτέρα, ενώ οι εφοριακοί απεργοούν από την Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Οι δικηγόροι απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 10.500 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ διαμαρτύρονται για την ένταξη στον προϋπολογισμό των λογαριασμών από τους οποίους εισπράττουν τα ειδικά επιδόματα.

Μάλιστα, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, σε περίπτωση που δεν εξαιρεθεί ο λογαριασμός καταβολής των επιδομάτων από τον προϋπολογισμό.

Προβλήματα και στις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην Αττική, λόγω της 48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Μεταφορών.

Οι 365 εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή ενός πρόσθετου ειδικού επιδόματος, το οποίο παίρνουν οι υπάλληλοι των υπόλοιπων υπουργείων.

Πηγή In.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο