Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Α. Παπανάτσιου: «Δεν υπάρχει συμφωνία για 130.000 πλειστηριασμούς την επόμενη τετραετία»Στους πλειστηριασμούς αναφέρθηκε η Υφυπουργός Οικονομικών Α. Παπανάτσιου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου "Αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων και άλλες διατάξεις."

«Η συνεδρίαση του Eurogroup αποφάσισε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης χωρίς να υπάρχει στο ανακοινωθέν συγκεκριμένος αριθμός πλειστηριασμών και δεν αναφέρεται επίσης σε κανένα από τα επίσημα κείμενα της συμφωνίας που περιλαμβάνουν της δεσμεύσεις της Ελλάδας για την επόμενη και τελική αξιολόγηση του προγράμματος. Σε αριθμό υπάρχει μόνο στην έκθεση συμμόρφωσης των θεσμών που δεν αποτελεί κείμενο συμφωνία αλλά πληροφοριακό υλικό» σημείωσε η Υφυπουργός.

Ανέφερε επίσης ότι δεν θα πρέπει να συγχέονται οι πλειστηριασμοί των τραπεζών με τους πλειστηριασμούς του Δημοσίου.

«Το 2016 διεξήχθησαν 11 πλειστηριασμοί από το Δημόσιο και άλλοι 9 το 2017 και μάλιστα για πολύ ψηλά ποσά και δεν αφορούσαν πρώτες μοναδικές κατοικίες. Το δημόσιο ουσιαστικά δεσμεύει το ακίνητο για να μην παραγραφεί η οφειλή.»

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο σχετικό video:Ετικέτες για αναζήτηση πλειστηριασμοί Παπανάτσιου


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο