Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η SoftOne παρουσιάζει το Soft1 Series 5Η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), με πολυετή παράδοση στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, παρουσιάζει τη νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 5, την «επόμενη ημέρα» του business software.

Η ανάπτυξη της σειράς Soft1 Series 5 βασίστηκε στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα λογισμικού Soft1, τοποθετώντας στο επίκεντρο της σχεδίασης τη φιλοσοφία της SoftOne για καινοτομία, ευχρηστία και αξιοπιστία. Εισάγοντας νέα, ισχυρά χαρακτηριστικά, πλήθος βελτιώσεων και ένα νέο, εντυπωσιακό user interface, το Soft1 Series 5 προσφέρει μία ασύγκριτη εμπειρία χρήσης που βελτιώνει άμεσα την παραγωγικότητα του χρήστη, κάνοντας πιο αποδοτική την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης.

Η νέα σειρά Soft1 Series 5 φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο την επόμενη γενιά της αυτοματοποίησης διαδικασιών, αυτήν του intelligent automation, του machine learning και της τεχνητής νοημοσύνης. Πρόκειται για ένα «ευφυές» σύστημα λογισμικού που κατανοεί το χρήστη και τις ενέργειές του, τις ανάγκες και τις αλληλεπιδράσεις του, παρέχοντάς του προηγμένα εργαλεία που καθοδηγούν την εκτέλεση των καθημερινών του εργασιών και ενισχύουν την αποτελεσματικότητά του.Το Soft1 Series διευρύνει τις προοπτικές κάθε σύγχρονης επιχείρησης, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες ασφαλούς διασύνδεσης με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα ή εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών συστημάτων, λύσεων συνεργασίας, πλατφορμών Β2Β, e-commerce κα.

Ενσωματώνοντας state-of-the-art τεχνολογίες, καθώς και την εμπειρία και αξιοπιστία του κορυφαίου cloud ERP παρόχου της αγοράς, η νέα σειρά Soft1 Series 5 βελτιστοποιεί τη λειτουργία του Soft1 στο cloud. Ταυτόχρονα, επεκτείνει τις δυνατότητες mobile λειτουργίας του σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, μέσα από τις πρωτοποριακές εφαρμογές Soft1 360 και Soft1 SFA.

Αναλυτική παρουσίαση της νέας σειράς Soft1 Series 5, διατίθεται στο www.softone.gr

Σχετικά με τη SoftOne:
Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού), ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: κα Ελευθερία Βασιλείου, τηλ: 211 1022276, e-mail: [email protected]


ΑΘΗΝΑ: Λ. Κατσώνη και Αχιλλέως 8, 176 74 Καλλιθέα, T: 211 1022222, F: 210 9484094
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ι. Τσαλουχίδη 4, 542 48 Θεσσαλονίκη, T: 2310 084200, F: 2310 334639
[email protected], www.softone.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο