Ειδήσεις Διεθνείς φορολογικές εξελίξεις

Η υπηρεσία IRS των ΗΠΑ εκδίδει οδηγίες σχετικά με τον φόρο επαναπατρισμού κερδών
Το IRS των ΗΠΑ μετά την έγκριση των φορολογικών αλλαγών, εκδίδει οδηγίες σχετικά με τον επαναπατρισμό των κερδών.

Οι οδηγίες της αμερικανική υπηρεσίας, αφορούν τους κανόνες και τον τρόπο υπολογισμού του μεταβατικού φόρου ο οποίος επιβάλλεται επί των κερδών των θυγατρικών ξένων εταιρειών που ανήκουν σε αμερικάνικες εταιρίες και που επαναπατρίζονται, βάσει του πρόσφατα θεσπισθέντος Νόμου περί Φορολογικών Κινδύνων και Εργασιών.

Η ανακοίνωση τροποποιεί την πρόσφατα εκδοθείσα ανακοίνωση 2018-07 η οποία εκδόθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2017 σχετικά με τον επαναπατρισμό των κερδών που υπόκεινται στον μεταβατικό φόρο.

Το Υπουργείο Οικονομικών και το IRS μετά την επίσημη δημοσίευση των κανόνων, η οποία θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου, θα ζητήσει και τα σχόλια φορέων σχετικά με τυχόν πρόσθετες κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να εκδοθούν, για να βοηθήσουν τους φορολογούμενους να υπολογίσουν τον μεταβατικό φόρο.


Ετικέτες για αναζήτηση επαναπατρισμός ΗΠΑ IRS


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο