Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

ΕΟΠΥΥ: Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων συμβεβλημένων Οικογενειακών ΙατρώνΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΟΠΥΥ
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΦΥ

Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12
Ταχ. Κώδ.: 151 23 Μαρούσι
Πληροφορίες: Α. Αλογάκου
E-mail: [email protected]

Μαρούσι 22/01/018
ΑΠ: ΔΑ2Α/Φ800/02

Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων συμβεβλημένων Οικογενειακών Ιατρών

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ οικογενειακούς ιατρούς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για τα κάτωθι:

- Οι ήδη συμβεβλημένοι ιατροί ειδικοτήτων Γενικής ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αιτήσεις για την ένταξή τους στους οικογενειακούς ιατρούς. Διευκρινίσεις, καθώς και το χρονοδιάγραμμα λήξης των υφιστάμενων συμβάσεων των ανωτέρω ειδικοτήτων θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις.

- Σε ότι αφορά το κριτήριο κατάταξης αριθμ. 6 «Εμπειρία από παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε δημόσιο ασφαλιστικό φορέα κατά τα προηγούμενα δύο (2) έτη», επισημαίνεται ότι, για τους ιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, απαιτείται μόνο υπεύθυνη δήλωση του Άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 του υποψηφίου επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα αναφέρεται ότι έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ως ιατρός ειδικότητας «Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Παιδιατρικής από -χρονικό διάστημα-».

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, η επιβεβαίωση της δήλωσης εμπειρίας στον ΕΟΠΥΥ θα γίνει αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία.

Για εμπειρία από παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε άλλο δημόσιο ασφαλιστικό φορά απαιτείται βεβαίωση του φορέα.


Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ
Σ. ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο