Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

«Μεγάλη προσέλευση λογιστών στον κύκλο ημερίδων της Data Communication»Δελτίο Τύπου

17 Ιανουαρίου 2018
 
Μεγάλη προσέλευση λογιστών στον κύκλο ημερίδων της Data Communication
«Το Λογιστικό Γραφείο του Αύριο… Σήμερα»
Παρουσιάστηκαν καινοτόμα εργαλεία Πληροφορικής για τη σύγχρονη οργάνωση του λογιστικού γραφείου

Ο ενημερωτικός κύκλος ημερίδων με τίτλο «Το Λογιστικό Γραφείο του Αύριο… Σήμερα!» της Data Communication, ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Novotel Athens. H ημερίδα που έλαβε χώρα στην Αθήνα αποτελεί το τελευταίο κομμάτι ενός κύκλου 55 ενημερωτικών ημερίδων ανά την Ελλάδα, που έλαβαν χώρα από τις αρχές του 2017, όπου προσήλθαν με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον χιλιάδες λογιστικά γραφεία.

Ο στόχος των εκδηλώσεων ήταν διττός:

- Πρώτον, η «ξενάγηση» της λογιστικής κοινότητας στη νέα γενιά των πρωτοποριακών, cloud υπηρεσιών της Data Communication που οδηγεί στο paperless office και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των λογιστικών γραφείων

- Και, δεύτερον, η «μύησή» της στα νέα, καινοτόμα εργαλεία Πληροφορικής που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τη σύγχρονη οργάνωση του λογιστικού γραφείου, εργαλεία που μόνο η Data Communication, μπορεί να προσφέρει, όντας 30 χρόνια δίπλα στο λογιστή

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ημερίδων της εταιρείας παρουσιάστηκαν οι ακόλουθες ολοκληρωμένες λύσεις:

DC Scan4you: Η βραβευμένη, παγκόσμια καινοτομία αυτόματης ενημέρωσης των λογιστικών εγγραφών με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών. Μία cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που δίνει τέλος στην πληκτρολόγηση των παραστατικών, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής

DC Link4you: Η νέα cloud υπηρεσία συλλογής δεδομένων της Data Communication, που υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας DC Link4all και βασίζεται στην άντληση στοιχείων από το διασυνδεμένο ταμειακό σύστημα RBS της επιχείρησης του πελάτη σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των Δελτίων Ζ στις λογιστικές εφαρμογές Academia Financials. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται και προς τις επιχειρήσεις – πελάτες των λογιστικών γραφείων, αφού δίνει στον επιχειρηματία - λιανέμπορο άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του

Οι παραπάνω λύσεις εντάσσονται σε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η Data Communication για την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση της καταχώρησης των παραστατικών των πελατών του λογιστικού γραφείου. Στο πακέτο αυτό συγκαταλέγονται η υπηρεσία DC Link4all, τα προϊόντα WinEra ERP και Professional Services της εταιρείας, καθώς και τα imePos και imeRetail της IME Πληροφορική, για την παράλληλη κάλυψη κάθετων αγορών (εστίασης και εντατικής λιανικής),  μέσω της διασύνδεσης με λογισμικό τρίτων.

Ο Πέτρος Κοραλής, Data Communication Solutions Division Manager, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Data Communication  είναι η μόνη εταιρία που, επί 30 συναπτά έτη, καινοτομεί και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, δείχνοντας καθημερινά τον αποδοτικότερο δρόμο για τη σύγχρονη μηχανογράφηση του λογιστικού γραφείου. Αυτό έκανε πρώτη το 1987 και αυτό συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα όντας μία από τις ισχυρότερες ελληνικές επιχειρήσεις Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία και δυναμική παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας έχει εισέλθει δυναμικά στο cloud computing, επενδύοντας και αναπτύσσοντας μια νέα γενιά cloud εφαρμογών που οδηγούν το λογιστικό γραφείο στην επόμενη μέρα, σε λύσεις που αυτοματοποιούν τις γραφειοκρατικές του εργασίες, ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στον πελάτη του, όπως προστάζουν οι ανάγκες του και ακολουθώντας πιστά το όραμά μας. Η παρουσία τόσο μεγάλου μέρους της λογιστικής κοινότητας στις ημερίδες μας σε όλη την Ελλάδα μας τιμά και επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας!»

Στο πλαίσιο των ημερίδων και της βραβευμένης πολιτικής εξυπηρέτησης της εταιρείας Customer Care 360̊, η Data Communication παρείχε σε όλη την Ελλάδα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την αποδοτικότερη χρήση των εφαρμογών που χρησιμοποιεί το λογιστικό γραφείο, ενώ, παράλληλα, τα στελέχη της Υποστήριξης Πελατών έδωσαν δυναμικά το παρών τους, λύνοντας τις απορίες των παρευρισκόμενων και καταγράφοντας προτάσεις και ιδέες για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, χορηγήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εκατοντάδες συνεργάτες – λογιστικά γραφεία της Data Communication, που διατηρούν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης 20 και πλέον ετών με την εταιρεία.

Χορηγοί των ημερίδων ήταν η Fujitsu, η RBS και η Microsoft.
     
Λίγα λόγια για την Data Communication         

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο