Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η υπηρεσία S1aaS της SoftOne σε πανεπιστημιακή ημερίδα για αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας

Η SoftOne θα συμμετάσχει στην ημερίδα με τίτλο "Υπολογισμός πλέγματος και δικτυακές υπηρεσίες εφαρμογών" που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο έργου ελληνο-ιταλικής συνεργασίας για απομακρυσμένες συνδέσεις – ευρυζωνικότητα, δηλαδή, για τη χρήση και αξιοποίηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία S1aaS της SoftOne σε πανεπιστημιακή ημερίδα για αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας

Η SoftOne θα συμμετάσχει στην ημερίδα με τίτλο "Υπολογισμός πλέγματος και δικτυακές
υπηρεσίες εφαρμογών" που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο έργου ελληνο-ιταλικής συνεργασίας για απομακρυσμένες συνδέσεις – ευρυζωνικότητα, δηλαδή, για τη χρήση και αξιοποίηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου απευθύνεται στην επιστημονική κοινότητα του
Πανεπιστημίου, σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς της περιοχής αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση  της απομακρυσμένης χρήσης υπολογιστικών υπηρεσιών.

Η ομιλία του κυρίου Γιάννη Μικρογιαννάκη, Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της SoftOne, θα έχει τίτλο «Δικτυακές υπηρεσίες εμπορικών εφαρμογών»  και θα αναφέρεται στην αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας από τους συνδρομητές της υπηρεσίας S1aaS (Soft1 as a Service), στο είδος των υποδομών που χρησιμοποιούνται για την παροχή της υπηρεσίας, την τεχνολογία που αξιοποιείται για την απομακρυσμένη υποστήριξη των εφαρμογών, το είδος των υπολογιστικών αναγκών που καλύπτονται κτλ.

Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έχει αναπτύξει και παρέχει υπηρεσίες software as a service για business software μέσω του Internet.

Περισσότερες πληροφορίες στα www.softone.gr & www.s1aas.gr.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο