Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

O.Y.I.E.: Πανελλαδική απεργία στο εμπόριο – Κυριακή 14/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2018

 ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙΥΕ & ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ATHENS MALL», ΜΑΡΟΥΣΙ,  Σταθµός «Νερατζιώτισσα» και ΩΡΑ 10.00 π.μ.

 

Την Κυριακή 14.1.2018, με απόφαση της Διοίκησης της ΟΙΥΕ,  έχει προκηρυχθεί Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο  διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Απεργιακή Συγκέντρωση της Ομοσπονδίας  μας και των Σωματείων της, θα πραγματοποιηθεί  στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι (Σταθμός Νερατζιώτισσα) και ώρα 10.00 π.μ.

Το Athens Mall, ιδιοκτησίας της εταιρείας Lamda Development από κοινού με τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες και τις πολυεθνικές που λειτουργούν σε αυτό και την εργοδοτική τους οργάνωση τον ΣΕΛΠΕ,  βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια για την πλήρη και χωρίς όρια λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου! Οι ίδιοι είναι πίσω και από την κατάργηση όλων των προαιρετικών και εθιμικών μας αργιών!

Σε αυτούς οι εργαζόμενοι απαντάμε  ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! 

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην Απεργιακή μας Συγκέντρωση.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται αταλάντευτα μέχρι να δικαιωθούμε.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

 ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

 

Για την ΟΙΥΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο