Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Θ. Φωτίου: Νέες διευκρινίσεις για τα οικογενειακά επιδόματα
Σε νέες διευκρινίσεις για τα οικογενειακά επιδόματα προχώρησε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου, στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Κατά την ομιλία της διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, πως:

► Δεν θίγονται τα οικογενειακά επιδόματα του άρθ. 15 ν.4354/2015 των δημοσίων υπαλλήλων

► Από το σύνολο των 804.000 δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων, οι 638.000 είναι με ένα ή δύο παιδιά και θα δουν μεγάλες αυξήσεις

► Από τις 804.000 δικαιούχες οικογένειες, οι 100.000 είναι τρίτεκνες και πολύτεκνες και από αυτές, οι 50.000 επίσης θα δουν επίσης μεγάλες αυξήσεις

► Οι οικογένειες με τις δύο υψηλότερες εισοδηματικές κατηγορίες θα δουν μειώσεις στα επιδόματα οι οποίες, θα εξεταστεί πως θα αντιμετωπιστούν

► Τα επιδόματα θα πληρωθούν γρηγορότερα με εφαρμογή νέου συστήματος πληρωμών


Δείτε το σχετικό βίντεο:
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο