Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ε. Τσακαλώτος: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»O Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας επί του πολυνομοσχεδίου, στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, επισήμανε ότι  «έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αλλά έχουμε και πλήρη επίγνωση ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι το πρώτο νομοσχέδιο στο οποίο δεν νομίζω ότι χωράει αμφισβήτηση ότι κατά κόρον υπερισχύουν τα θετικά από τα αρνητικά».

Σχετικά με το επίδομα παιδιού.
«Είμαι πολύ περήφανος που η  Θεανώ Φωτίου έχει κάνει αυτές τις προσπάθειες για να έχουμε για πρώτη φορά, στρατηγική για το παιδί. Η μεγάλη πλειοψηφία 80% των χρημάτων προήλθε από την επισκόπηση δαπανών».

Για τους πλειστηριασμούς.
«Θα έρθει τροπολογία με την οποία θα μπορεί η ΑΑΔΕ να κάνει πλειστηριασμούς με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά όλα αυτά που ακούτε με καινούρια κριτήρια δεν ισχύουν. Η ΑΑΔΕ έχει κριτήρια έχει στρατηγική,το μόνο που αλλάζει   είναι που θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο.»

Σχετικά με τις απεργίες.
«Δεν είναι κάτι αυτό που θα το επιλέγαμε. νομίζω το καταλαβαίνετε ούτε και θα δεχόμασταν αυτό που προτείνει η ΝΔ αν το καταλαβαίνω καλά . Είχαμε μέσα ένα θυμάστε σε αυτό που διαπραγματευτήκαμε με το ΔΝΤ 3 πυλώνες στα εργασιακά  -οι συλλογικές συμβάσεις, οι απολύσεις και για τον συνδικαλιστικό νόμο. Μόνο αυτό  πέρασε τελικά.
Πρέπει να δούμε και πόσο βάρος έχει αυτό το μέτρο. Δηλαδή, όταν είναι 100 εργαζόμενοι και είναι εκεί οι 50 και μπορεί να παρθεί μαι απόφαση 30-15-5, δεν μου φαίνεται εμένα καταστροφικό
».

Ο Υπουργός τέλος ανέφερε ότι «Είναι ένα νομοσχέδιο που δείχνει, όχι μόνο ότι έχουμε ένα αφήγημα πως θα βγούμε το 2018 από την κρίση, αλλά ήδη έχει αρχίσει η ισορροπία  τι κάνουμε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι και τι κάνουμε γιατί είναι η ανάγκη της οικονομίας ή της κοινωνίας. Και είναι μόνο ένα βήμα.  Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο