Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επίκαιρο σεμινάριο από την ΕΦΕΕΑ το Σάββατο 13 ΙανουαρίουΣε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών της Λογιστών – Φοροτεχνικών, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών:

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 από 09.00 έως 15.00 στη σύγχρονη αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ  6ος όροφος,  Ακαδημίας 7 Αθήνα.
 
με θεματολογία:
    
→ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ (ΥΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ) ΕΝΤΥΠΟ Ε3:
- Από την πρακτική και επιστημονική ματιά του μάχιμου Λ/Φ
- Μία πρώτη προσέγγιση στη δομή και τη λειτουργικότητά του με πρακτικά παραδείγματα ασκήσεων για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία.

(Σημ. Ύστερα από σχετική συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα παραστεί από την ομάδα σχεδιασμού του Ε3 ο κος Σταύρος Ψαρράς για να παρακολουθήσει τη διεξαγωγή και να καταγράψει τα συμπεράσματα και τις ερωτήσεις των συναδέλφων Λ/Φ)

→ 20 ΣΗΜΕΙΑ SOS: τα βήματα στην προετοιμασία για το κλείσιμο της χρήσης 2017  
- εργασίες τέλους χρήσης με βάση τα ΕΛΠ σε απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία
- βήμα -βήμα οι λογιστικές εγγραφές κλεισίματος ισολογισμού, ο προσδιορισμός των αποτελεσμάτων (λογιστικών και φορολογητέων)
- σύνταξη των χρηματοοικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τον  Ν. 4308/2014 Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:                             

Γιώργος Χριστόπουλος                                                         
Φοροτεχνικός -Επιστημονικός-Εκπαιδευτικός     
Σύμβουλος Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Πρώην καθηγητής ΤΕΙ       

Ευστάθιος Κριαράς,
Οικονομολόγος, Κοστολόγος,
Συγγραφέας

→ ΤΟ Γ.Ε.ΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
- Υποχρέωση δημοσιότητας στο Γ.Ε.ΜΗ. των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων,
- Ποια Νομικά Πρόσωπα έχουν την υποχρέωση δημοσίευσης,
- Περιεχόμενο δημοσίευσης ανάλογα με την οντότητα (Μεγάλη, Μεσαία, Μικρή Πολύ Μικρή), που κατατάσσεται η κάθε επιχείρηση.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γεώργιος Γεωργακόπουλος Ειδικός Σύμβουλος ΕΒΕΑ –Συντονιστής Γ.Ε.ΜΗ

Θα ακολουθεί συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις μετά από κάθε ενότητα του Σεμιναρίου. Για καλύτερη προετοιμασία των εισηγητών οι συνάδελφοι μπορούν να στείλουν ερωτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 στην ΕΦΕΕΑ  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ε.Φ.Ε.Ε.Α. 210 8224111  -210 8834483  Email [email protected]

Προσοχή: λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων της αίθουσας θα γίνουν κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο