Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υπάλληλοι του ΕΦΚΑ ενισχύουν τη δράση για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2018

www.efka.gov.gr

Δελτίο Τύπου

Αλληλέγγυοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ

Κλιμάκιο υπαλλήλων του ΕΦΚΑ, επισκέφθηκε τα γραφεία του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘’Κιβωτός του Κόσμου’’ παραδίδοντας το χρηματικό ποσό των 3.458 €, ενισχύοντας τη δράση για τα παιδιά.   

Τα χρήματα προήλθαν κατόπιν πρωτοβουλίας μίας ομάδας υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΦΚΑ που οργάνωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Ο εμπνευστής και δημιουργός  της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος υποδέχθηκε τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που πρωτοστάτησαν στο εγχείρημα, λέγοντας μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Οι φιλανθρωπικές ενέργειες που γίνονται από κάθε φορέα που επισκέπτεται την Κιβωτό του Κόσμου,  για μας αποτελεί το οξυγόνο έτσι ώστε  να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, τον αγώνα μας. Οπότε, τέτοιες κινήσεις ενεργών πολιτών που δεν κοιτούν μόνο τη δουλειά τους, αλλά κοιτούν και έξω από την πόρτα τους και θεωρούν ότι το πρόβλημα που υπάρχει έξω από αυτήν δεν είναι μόνο της πολιτείας ή του εκάστοτε δήμου ή οποιουδήποτε άλλου, συνεισφέρει στο να αλλάξουμε τη γειτονιά μας και σιγά σιγά την πόλη μας, την κοινωνία μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, ο σκοπός μας, το όνειρο μας. Να αλλάξουμε δηλαδή τη νοοτροπία ότι “ δεν βαριέσαι, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, είναι του ενός είναι του άλλου”. Είναι δουλειά όλων μας το να καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτό που δεν μας αρέσει. Η αγάπη μηχανεύεται τρόπους. Εάν θες να βοηθήσεις θα βρεις τον τρόπο. Οπότε για μας αυτό είναι συγκινητικό και σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνατε».

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ χαιρετίζει την αξιέπαινη πρωτοβουλία των υπαλλήλων  του Φορέα οι οποίοι ενισχύοντας το φιλανθρωπικού έργο της ‘’Κιβωτού του Κόσμου’’ συνέβαλαν στο να κρατηθεί αναμμένο το φως της ελπίδας στις καρδιές των παιδιών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο