Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανοικτά έως τις 8 το βράδυ το Κτηματολόγιο

Τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων κτηματογράφησης αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα, η Κτηματολόγιο Α.Ε.

Ανοικτά έως τις 8 το βράδυ το Κτηματολόγιο

Τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων κτηματογράφησης αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα, η Κτηματολόγιο Α.Ε.

Ήδη υπάρχουν επαφές με τους αναδόχους προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το νέο διευρυμένο ωράριο, ενώ οι σκέψεις που υπάρχουν είναι τα γραφεία να κλείνουν στις 8 το βράδυ αντί για τις 3:30 το μεσημέρι που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν αποκλείεται τα γραφεία να ανοίγουν και νωρίτερα από τις 8:30 το πρωί. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθεί σε λειτουργία σύστημα ραντεβού για περισσότερους ιδιοκτήτες, αφού σήμερα το καθεστώς αυτό ισχύει για όσους κατέχουν πάνω από 10 ακίνητα. Έτσι τις επόμενες ημέρες το σύστημα των ραντεβού θα εφαρμοστεί και για μικρότερες των 10 ακινήτων ιδιοκτησίες και μάλιστα σε διευρυμένο ωράριο.

Με τις κινήσεις αυτές η Κτηματολόγιο Α.Ε. θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, τις οποίες η εταιρεία αποδίδει στο γεγονός ότι γίνεται και έλεγχος των δηλώσεων που υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να αποφευχθούν λάθη.

 Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο