Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Τοποθέτηση νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΤΕΑΝ ΑΕΔελτίο Τύπου

22/12/2017

Τοποθέτηση νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΤΕΑΝ ΑΕ

Ο κ. Αντώνιος Γεωργακάκης, νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΑΝΕΟ ΑΕ, αναλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Γαλιάτσου, σύμφωνα με την Απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ).

Στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σημείωσε ότι:
«Η ανάληψη οποιουδήποτε καθήκοντος στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης αποτελεί μεγάλη τιμή και βαρύτατη ευθύνη. Η ουσιαστική ευθυγράμμιση  των δύο οργανισμών που διαφαίνεται από την τοποθέτησή μου ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΤΕΑΝ Α.Ε., σηματοδοτεί μια κίνηση συντονισμού και συνεργασίας, ώστε να αναδειχθεί η δυναμική των Εθνικών Φορέων και να προαχθούν σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα ενισχύσουν  άμεσα τη ρευστότητα της αγοράς και θα στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο