Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο.Ι.Υ.Ε.: «Απαράδεκτη η ποινικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών»
Αθήνα, 21/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Η κατάθεση της τροπολογίας από την Κυβέρνηση για την αυτεπάγγελτη δίωξη και την επιβολή σκληρών ποινών, όλων όσων βρίσκονται απέναντι στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και στο κίνημα που έχει αναπτυχθεί, είναι προκλητική!

Η Κυβέρνηση από το σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», δεν ντρέπεται να καταστήσει περίπου ιδιώνυμο αδίκημα για όποιον υπερασπίζεται τη λαϊκή κατοικία.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της απαράδεκτης τροπολογίας και διεκδικούμε τη θεσμοθέτηση ουσιαστικής νομικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας, μακριά από τις λύσεις που υποδεικνύουν οι δανειστές και οι τραπεζίτες.

Το κυβερνών κόμμα, οφείλει να σεβαστεί το ελάχιστο της ιστορίας του!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο